Bu Blog ve Web de Ara

24 Eylül 2010 Cuma

Motorsiklet Tutkusu

Birçoğumuzun çocukluk yıllarında 3 ya da 2 tekerlerli bir bisikleti olmuştur. Hatırlayın, sürmesini öğrenene kadar dizlerimiz, dirseklerimiz yara içinde kalmıştı buna rağmen yılmadık, hepimiz sonunda bisiklet kullanmayı öğrendik. İlk "profesyonel" sürüşünüzü göz önüne getirsenize, rüzgarın yüzümüze vurması, özgürlük hissi, arkadaşlarımızla beraber uzak yerlere gitmek hayatımızıda unutamayağımız en mutlu anılarımız arasındadır.
Bu hislere tutkuyla bağlı kalanlar, hayalleri ile büyüdüklerinde bir motorsiklet aldıklarında, rüzgarı, adrenalini, özgürlüğü, doğayı, tehlikeyi ve ölümü herkesten çok çok daha fazla hissettiler. Motorsiklet bazılarımız için yaşam biçimi, bazılarımız için de bir hobi olarak hayatımızda yer almakta. Motosiklet tutkusunu anlamak için motosiklet kullananların şu lafına kulak verin; bu işin tadına varan bir daha asla bırakamaz!
Bir tutkudur motorsiklet, doğayı sevmektir, trafikte sürücülere ve yayalara saygı göstermektir, adrenalindir, hızdır, özgürlüktür, civata sıkmaktır, elini yağa bulamaktır, çadırdır, kamptır, yağmurda ıslanmaktır herşeyden önemlisi insana öğrettiği tedbirli ve kontrollü olmasını bilmektir.
Herkesin bu zevki yaşaması dileği ile.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder